Nu var det färdiglussat i Sverige...

Nu är luciafirandet i Sverige slut... Men vilken underbar tid vi haft! Helt fantastiskt!
Bara igår fick vi upplevelser för ett helt liv! Det började med SVT gomorron soffa där vi fick göra en livesändning från hovstallet. Sedan bar det av till Vinylradio för lite sång och tågande. Sedan var det lussande på Stockholmscentral och tågande vidare till cityterminalen, där vi även gjorde en intervju Sveriges Radio :) Kl 1000 skedde dock något som var ännu lite mer extra spännande... Vi sjöng nämligen i slottskyrkan på Stockholmsslott för kungen, Silvia och kronprinsessan Viktoria, samt hovet!! :) och som om detta inte var nog, så fick vi även skaka hand med dem, prata med dem samt glöggfika och mingla med dem. Helt fantastiskt! På em hände nästa otroliga upplevelse vi fick från hovstallet åka kortege genom Stockholm city med kungens hästar. Denna kortege hade både polisbil och häst eskort! Helt sjukt! Vi satt där alla och bara skratta av förundran hela vägen ut till Skansen som var vår slutdestination! På Skansen så hade vi tillsammans med Sofia vokalensemble och Frälsningsarménsblåsorkester en fantastisk luciakonsert trots vind och regn :)
Idag har vi haft våra avslutande lussetåg här i Sverige och hängt in i det sista med alla fina medarbetare och tärnor :) Kommer verkligen sakna att hänga med dessa fina tjejer varje dag... Kommer bli tomt nu när vi bara är 3 som kommer åka iväg till Sicilien!

Tack till alla mina fina med kollegor på Tärnefronten, till fina Lucia Aida, till alla som röstat, till alla som som bokat lussetåg och som lyssnat på oss och så ett extra stort tack till det fina teamet som fixat alla spelningar, skjusat runt oss och vart ett fantastiskt stöd för oss under hela den underbara resas gång :) Detta har lätt vart en av de bästa händelserna i mitt liv!

Följ länken nedan om du vill kolla in vårt lussetåg i SVT :)

http://svtplay.se/v/2642030/gomorron_sverige/13_12_16_05

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0